Od kada sam poceo programirati davne 1993 godine pa do danas napisao sam dosta programskog koda. Poceo sam u QBasicu, pa nastavio u Visual Basicu 3 da bi Visual Basic 6 bio moja odskocna daska i nesto u cemu sam razvio dosta programa koji i danas rade.

Programski jezici na kojima danas radim su VB.NET, Java, JavaScript, Python i Dart

Sto se tice mojih programa, radio sam svasta, vecinom projekte po narudzbi ali naravno nesto i za svoju dusu. Vecinom su ti projekti za svoju dusu zavrsili ne dovrseni ili izgubljeni. Ali su mi pruzili mnogo zadovoljstva i sticanja prakse i znanja.

Vodim racuna da svi moji programi budu veoma jednostavni za koriscenje i da korisniku kroz opcije olaksam rad i pristup programu i njegovim funkcijama. Takodje vodim racuna o sigurnosti. Da podatci budu enkriptovani, zasticeni i da se mogu jednostavno arhivirati. Izbor baze je takodje bitan i zavisi od kolicine podataka, broja korisnika programa, je li instalacija samo na jednom ili radi kao server – client. Koristim MySQL, SQL Server baze za visekorisnicke i web aplikacije.

Po potrebi razvijam aplikacije za sve platforme (Windows, Linux i OS X) za vase preduzece po vasim specifikacijama i potrebama.