U današnje vrijeme kada smo okruženi informacionom tehnologijom svi mi imamo određena pitanju u vezi nje. Od jednostavnih pitanja koji računar kupiti pa do pitanja koje postavljaju velike kompanije prilikom implementacije velikih informacionih sistema.

   Moje iskustvo i znanje iz oblasti IT-a omogućuje mi da Vam dam savjete u vezi svega što ima veze sa novim tehnologijama.

   Ako ste firma koja traži savjet u vezi informatizacije vašeg poslovanja ili ste mali privrednik koga zanima šta mu je najbolje kupiti od informatičke opreme tu sam da Vam pomognem.

   Pomoći ću Vam da vaš proces informatizacije bude što bezbolniji i da uspješno uđete u svijetske trendove i iskoristite tehnologiju da unaprijedite svoje poslovanje i postanete još uspješniji u onome što radite.

   Preporučit ću Vam programske pakete i rješenja koja mislim da mogu da Vam olakšaju svakodnevnicu i dignu Vaše poslovanje na viši nivo.

   Ako ste već firma koja je informatizovana ali želi da se modernizujete i osavremenite tu sam da Vam pomognem da što bezbolnije izvršite taj proces.

   Imam iskustva u ugostiteljskom, magacinskom, veleprodajnom, maloprodajnom i uslužnom sektoru kao i implementaciji sigurnosnih sistema.

   Kontaktirajte me putem maila ili telefona i možemo se dogovoriti da se sastanemo i razmotrimo Vaš problem na koji ću u što kraćem roku naći rješenje koje će po Vas biti najpovoljnije i najoptimalnije.